Ingyenes iOS alkalmazások

Az Androidos bejegyzéshez hasonlóan most iOS-re gyűjtöttünk ki nektek 5 olyan alkalmazást, ami hasznos avagy szórakoztató lehet.

Labyrinth Lite Edition1. Labyrinth Lite Edition
Mindig is szerettem ezt az ügyességi játékot. Már iPhone-on is lehet vele játszani, a klasszikus labirintusos játéknak megfelelően a telefon döntögetésével kell betalálni a lyukba. Könnyen kezelhető, 3D-s falakkal.

Virtual Dice HD2. Virtual Dice HD
Nagyon hasznos lehet, főleg akkor, ha olyan játékot szeretnénk játszani, amihez kocka is kell. Nem csak kifejezetten az esetben jön jól ha elvesztek a régi társashoz való kockák. Egyszerűbb is használni.

MapMyRIDE GPS Cycling3. MapMyRIDE GPS Cycling
Ha szeretsz biciklizni, mindenképp telepítsd ezt az ingyenes alkalmazást. Szinte minden fontos információt tartalmaz, amire csak szükséged lehet egy túrához. Úgyhogy nincs több kifogás, pattanj fel a biciklire!

Backgrounds4. Backgrounds
Rengeteg háttérképet tartalmaz az alkalmazás, több mint 100 művész és designer alkotása. Ráadásul a kínálat folyamatosan frissül. Ha szeretnél, akkor pedig egyszerűen készíthetsz egyedi háttérképet is.

The Secret of Monkey Island: Special Edition LITE5. The Secret of Monkey Island: Special Edition LITE
Végül egy olyan játék kerüljön ide, aminek szerintem nagyon szép a grafikája. A cél az, hogy a főszereplőből a lehető legjobb, azaz hírhedt kalózt csináljunk. Ha valaki próbálta már, írja le a véleményét!
Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*