Ha külföldön élsz, de szeretnél magyar könyveket olvasni…

Akkor az e-könyv egy jó megoldás lehet a számodra. Külföldön nehéz magyar nyelvű könyveket beszerezni, bár nem lehetetlen. De ha azt vesszük, mennyivel egyszerűbb e-könyvként olvasni a tartalmakat, már jobban megéri a digitális változat.

Külföldön élő magyarok

Kép forrása: usatodayeducate.com

Szállítás – se költsége nincs az e-könyvek szállításának, se időt nem vesz igénybe. Amint megvásároltad az interneten keresztül, azonnal olvashatod is.

Kínálat – sokkal bővebb a magyar kínálat, mint egy külföldi könyvesboltban. Biztosan vannak a polcokon magyar nyelvű művek is, de nem az összes és nem a legfrissebb kínálat.

Ár – nem csak az árszínvonal miatt lehet olcsóbb a Magyarországon vásárolt digitális változat a külföldi nyomtatottnál, hanem azért is, mert a legtöbb e-könyv olcsóbb papír alapú társánál.

Kényelem – sokkal kényelmesebb otthonról percek alatt megtalálni és megvásárolni egy könyvet, mint a polcok tengerében kutatni tetszetős történetek után.

Végül, de nem utolsó sorban magyar.

Szóval, ha külföldön is szeretnéd megkapni a legjobb magyar nyelvű könyveket kedvező áron, akkor van rá lehetőséged. Nézz körül például itt!

Megnézem az e-könyveket
Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*