Ingyenes Android alkalmazások

Kigyűjtöttünk 5 olyan ingyenes Android-os alkalmazást, ami jó, ha ott van az okostelefonodon.

Shazam alkalmazás1. Shazam

Zenefelismerő alkalmazás. Sajnos a magyar nyelvű számokat nem ismeri fel, de így is jól használható, és gyorsan felismeri a lejátszott dallamot. Egy ilyen app-ra mindig is vágytam, irigyeltem az iPhone gazdáktól.

Vibe alkalmazás2. Vibe

Minden telefonszámhoz más rezgést állíthatsz be, így ha le van halkítva a telefonod, vagy a zsebedben van, már abból felismerheted, ki hív. Ha például egy fontos megbeszélésen ülsz, nem kell kivenned a zsebedből, hogy megnézd, kinyomhatod-e, vagy valóban fontos hívás.

ColorNote alkalmazás3. ColorNote

Nekem nagyon bevált, jól használható bármilyen jegyzet vagy lista összeállítására. Ha megszerkesztettük az emlékeztetőt, vagy pl. a bevásárlólistát, azt színes kis post-it formályában kitehetjük az asztalra.

Ghost Commander alkalmazás4. Ghost Commander

Szintén jól bevált két paneles, reklámmentes fájl kezelő alkalmazás. Könnyen megtalálsz benne bármit, amit egyszerűen áthelyezhetsz, másolhatsz, átírhatsz, törölhetsz, stb. Ha valaki ismeri és szereti a Total Commandert, az örömmel fogja használni.

Garfields Dinner alkalmazás5. Garfield’s Dinner

Végül egy játék. Bár úgy vettem észre elég sok helyet foglal a telefonon, de engem nagyon lekötött. Jól el lehet tölteni vele az időt, ha unatkozik az ember. Jó tanács: a Garfield pontokat ne költsük el már a legelején.
Írta: Zsófia Kárpáti

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ingyenes iOS alkalmazások | Book and Walk blog

Leave a comment

Your email address will not be published.


*