A szürke ötven árnyalata e-könyvként

Magyarországon egy hónappal a nyomtatott megjelenést követően már e-könyvként is elérhető A szürke ötven árnyalata!

Letölthető itt!

A nagy port kavart trilógia Amerikában már bőven túllépte a 20 milliós eladott példányszámot, és itthon is 3 héttel a megjelenést követően az összes nagy magyar sikerlista élére került. Jelenleg a világ legolvasottabb műve már elektronikusan is megvásárolható nálunk.

A szürke ötven árnyalataAz erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad. Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem ebben a világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana szelíd szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt – de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere – multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja – ellenére démonok gyötrik. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.

A hvg.hu szerint “Egészen szokatlan előnyei is vannak annak, ha az ember nő. Például, hogy közel 500 oldalon keresztül olvashatunk úgy tömény szexet a strandon, hogy közben a mellettünk fekvő férfiak semmi testi változást sem észlelnek rajtunk.” Most, hogy már e-könyvként is kapható, a mellettünk lévő férfiak még csak azt sem fogják tudni mit olvasunk, hiszen a könyv borítóját se láthatják.

Aki ebook formájában megveszi a művet, az kap egy 750 Ft értékű kupont, amit a várhatóan szeptember elején megjelenő második rész, A sötét ötven árnyalata megvásárlásánál tud felhasználni.

Megnézem!

Írta: Zsófia Kárpáti

5 Comments

  1. …Szóval! Megint azt érzem, hogy ahelyett, hogy hozzáférhetőbbé tennék az e-könyveket, ezen a weboldalon is ismeretlen az ingyenes letöltés fogalma (Hál” Istennek már terjed máshol a józan ész!), miért gondolja bárki is az üzemeltetők közül, hogy hagyom magam “lehúzni” 3-4000,- Ft-tal egy olyan könyvért amit máshol jó állapotban megvehetek a könyvtáram számára 1000,-Ft-ért. Na bumm…! Legfeljebb nem a KoobE-n olvasom el, hanem “rendes” könyvben. Sajnálom az e-könyv piac telhetetlenségét!

  2. Kedves Franzi!
    A kínálatunk 73%-a ingyenes, a Szürke ötven árnyalata pedig akár 2249 Ft-ért megvehető a weboldalon.

  3. Garancsi Mihály 2012-12-16 at 14:41

    Nem e könyként kérdezem, ha nem rendes nyomtatott.

    • Kedves Mihály, ilyen áron a papírkönyvhöz nem lehet hozzájutni, nálunk pedig csak az e-könyvet lehet megvásárolni.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*