Csak e-könyvként kiadott művek

A Book and Walk webáruházában eddig 3 olyan Ulpius-ház által kiadott könyv szerepel, melyek kizárólag e-könyvként jelentek meg.

Fejős Éva - Éjszaka BangkokbanAz egyik Fejős Éva nagy sikerű novellája, az Éjszaka Bangkokban.

“Ugyanabban az időben, amikor a szerző első regénye, a Bangkok, tranzit játszódik, furcsa és meghatározó élményben van része a regény egyik szereplőjének, Anne-nek, aki annak idején kislányát veszítette el a cunamiban. A kisregény – amelynek színhelye ugyancsak Thaiföld – Anne önmagára találásáról, a „visszatérésről”, a megbocsátásról szól, és meglepetést tartogat a végére…”

Fábián Janka - RozmaringA másik e-könyv, melyet csak a Book and Walk webáruházában lehet beszerezni, Fábián Janka Rozmaring című írása.

“1913 januárjában Hajnal Imre a híres bonviván és némafilm-színész gőzhajón megérkezik New Yorkba, hogy vendégművészként fellépjen a Broadway-n Lehár Ferenc egyik operettjében. A nyüzsgő világvárosban találkozik példaképével, az operaénekes Carusóval, a filmstúdiók üdvöskéjével, Mary Pickforddal, valamint Mack Sennett-tel, a híres producerrel. Akárcsak idehaza, ott is azonnal levesz mindenkit a lábáról személyes varázsával, tehetségével. Jövetelének valódi célja azonban egy táska mélyén lapuló hétpecsétes titok, ami a még gyerekcipőben járó filmművészet egész jövőjét megváltoztathatja. Hogy ez bekövetkezik-e, az már nem csak Imre ügyességén és rábeszélő erején múlik. Futóviszonya Rosemaryvel, a táncoslánnyal pedig sok mindenre ráébreszti őt saját magával és a jövőbeli sorsával kapcsolatban.”

Karin Slaughter - A jelentéktelen szívVégül a harmadik mű a Jelentéktelen szív Karin Slaughter-től.

“Karin Slaughter nemzetközileg elismert bestseller szerző, akinek szövevényes cselekményű történeteiért több millióan rajonganak. A mesterien adagolt feszültségnek köszönhetően az olvasó maga is szinte a bűnügy részesének érzi magát. A Jelentéktelen szív lebilincselő és kegyetlentörténet, amely a csontig hatol…”

Kellemes olvasgatást!
Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*