Elindult a Book and Walk e-könyv webáruház!

Book and Walk e-könyv áruház

Hosszas fejlesztés után, közel másfél évvel az ötletet követően elindult a bookandwalk.hu. Sok akadályba ütköztünk, de kitartóan dolgoztunk azon, hogy olyan formában láthassátok és használhassátok a Book and Walk e-könyv áruházat, ahogy most.

Book and Walk e-könyv áruház

Induló kampányunk keretén belül most több ezer e-könyvből választhatsz ki hármat ingyen. Reméljük tetszik az oldal, igyekszünk megfelelni minden igénynek, tehát szívesen fogadjuk és meg is kérünk arra, ha bármilyen építő ötleted van, oszd meg velünk! Csatlakozzatok hozzánk Facebook-on is, ahol sűrűn frissülő tartalommal várunk Titeket!
Írta: Zsófia Kárpáti

31 Comments

 1. Elolvastam a GYIK-et, egy dolog még nem tiszta: le lehet tölteni a megvásárolt könyvet úgy, hogy más (nem Kindle) ekönyvolvasón is olvasható legyen?

  • Kedves Komaváry!
   Igen, mobi formátumban tudod letölteni, tehát bármilyen eszközön olvasni tudod, ami kezeli a mobit. Itt találsz egy listát példákkal: http://bookandwalk.hu/kompatibilitas/

   • Bármilyen eszközön, ami tud .mobi-t. 🙂 Sajnos nekem egy Sony e-book olvasót sikerült vennem nem kis pénzért, ami nem tudja ezt a formátumot olvasni. Hurrá!

    • Tervezzük, hogy a jövőben epub-ban is letölthetőek lesznek az e-könyvek, egyenlőre folynak a tárgyalások a kiadókkal.

 2. Sziasztok! A három ingyenes könyv azokra vonatkozik, amiknél az árnál “ingyen” van feltüntetve?

 3. Köszönöm a választ. Akkor ezek szerint azokon az ekönyvolvasókon, amik csak az epubot kezelik, nem elérhetőek a book and walk könyvei, csak Kindlén, Androidon, iOSen és PCn?

  • Igen, a linkelt oldalon igyekeztünk minden lehetséges eszközt felsorolni. Az iOS alkalmazás egyenlőre még nem elérhető, de nemsokára az lesz.

   • És van annak valami speciális oka, hogy az epubos ekönyvolvasók ki vannak zárva a támogatott eszközök listájáról?

    Gondolom, nem a DRM, hiszen a mobi is puha drm-mel dolgozik.

    • A felvetés jogos, technikai akadálya nincs az epub letöltésnek, de jelenleg a kiadókkal a mobi formátumban kötöttünk megállapodást. A jövőben ez még változhat.

     • Ha technikailag nincs akadálya, akkor jól jönne az epub letölthetőség is… Oké, hogy felmérések szerint kb. 80% a Kindle-t használó a dedikált e-könyv-olvasók tulajdonosai között (http://ekonyvolvaso.blog.hu/2012/01/20/felmeres_2011_kiertekeles) de azért vagyunk páran epubnál ragadtak is… (én pl. iRiver Story birtokos vagyok)

     • Folynak a tárgyalások ez ügyben a kiadókkal, semmiképp sem akarjuk elhanyagolni ezt a szegmenst sem. Remélhetőleg pár hónapon belül epub-ban is letölthetőek lesznek az e-könyvek.

 4. Nagyon tetszik az oldal, szerintem ez egy remek kezdeményezés, és ha sikeres lesz, talán más magyar kiadók is szívesebben csatlakoznak a projekthez. Sok sikert kívánok és mint nagy Microsoft rajongó már alig várom, hogy Windows Phone és Windows 8 alkalmazások is készüljenek az oldalhoz.

 5. Gratulálok az áruházhoz! Ideje volt végre, hogy legyen hazánkban egy életképes kezdeményezés is!

  mobi formátum, hogy a piac nagyrészét elérje: pipa
  böngészős olvasó, hogy akár eszköz nélkül is érdemes legyen vásárolni: pipa
  kütyükre alkalmazás, hogy a többi piac is elérhető legyen: pipa

  Már tényleg csak az epub hiányzik, hogy a technikai oldal tökéletes legyen. De látom, már az is készül. 😀

  Remélem hamarosan a kínálat is növekedni fog. Mert bár tényleg nagyon szép induló kínálata van a boltnak, kellene még bele pár fantasy, scifi és más újabb könyvek. De látom azért van pár jó mai könyv is 🙂

  Remélem sikerekben gazdag hosszú jövő elé néz a bolt 🙂
  Az indulás kifogástalan 🙂

 6. Ha a matematika menüpontot nézem a keresőben, akkor miért kapok jogi, filozófiai, ásványtani könyveket is? Értem én, hogy “jobban mutat”, ha látszólag több a találat, de ez így követhetetlen és bosszantó, én pl. kevesebb mint 2 perc alatt untam bele, pedig szeretek böngészgetni.

  • Köszönjük, hogy jelezted ezt a problémát! Az e-könyvek automatikusan kerültek be kategóriákba, egyszerre többe is sorolhatóak, ezért lehetnek még hibák, de az adattisztítás folyamatban van, hamarosan helyére kerül az összes tartalom.

 7. Szeretném a felkínált 3 könyvet ingyenesen letölteni, de sehol nem találok lehetőséget!!! Segítséget kérek! Köszönöm.

  • Kedves nama!
   Azok az e-könyvek szerepelnek az akcióban, ahol az ár helyén ingyenes feliratot látsz. Ha megnyitod a mű oldalát, az árra kattintva a könyv a polcodra kerül, és olvashatod is. A könnyebb böngészés érdekében egyszer az “Ár szerinti rendezés”-re kattintva az ingyenesek kerülnek előre. Ha bármilyen kérdés felmerül még, írd meg, segítek.

 8. Indulj felfedező útra!
  Térképünkön történeteket kereshetsz
  az alapján, hogy hol játszódik…

  Hát ezt kiprobáltam, de röviddel a térkép megjelenése után, az alábbi üzenet is megjelent, majd eltünt a térkép. (Csak az üres keret maradt meg.)

  Google has disabled use of the Maps API for this application. The provided key is not a valid Google API Key, or it is not authorized for the Google Maps Javascript API v2 on this site. If you are the owner of this application, you can learn about obtaining a valid key here: http://code.google.com/apis/maps/documentation/javascript/v2/introduction.html#Obtaining_Key

 9. Sziasztok, csak érdeklődnek ,hogy az iOS kliens mennyi időn belül várható ? Illetve ,hogy az iPadre, azon belül is Retina iPadre mennyire lett optimalizalva?

  • A kliens már fel van töltve, az Apple elfogadására várunk, ez néhány hetet vehet igénybe. iPadre tökéletesen optimalizálva van.

 10. Kérünk szépen Windows Phone olvasót is!:)
  Egyébként sok sikert!

 11. Sziasztok! Ma reggel kaptam egy e-mailt, amiben az van, hogy pár napon belül záródolgozatot kell írnom, melynek alapja Jane Austen Meggyőző érvek c. könyve. A könyv nekem nincs meg itthon, s gyakorlatilag azonnal el kellene olvasnom ahhoz, hogy a feladatom elkészüljön időre. Gyorsan megnéztem nálatok, hogy itt megtalálom -e. És Igen!!!! Még mondja valaki, hogy nem az e-book a jövő! Sok sikert!!!!!!

 12. Letöltöd, calibre és olyanra alakítod, amilyenre akarod. Pl. epubra. Mi a gond?

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Elindult a Book and Walk e-könyv webáruház! « The Yellow Stallion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*